29. februar kl. 8.00-14.00
Svømmerhallen er optaget til Dansk Skoleidræt
29. februar kl. 8.00-14.00
Svømmerhallen er optaget til Dansk Skoleidræt
29. februar kl. 8.00-14.00
Svømmerhallen er optaget til Dansk Skoleidræt
Præcision, samvær og fællesskab

Bowls

Kom og prøv bowls hos Sportscenter Danmark. I en af vores sale bliver der lagt tæpper ud, hvilket fungerer som underlaget til banen.

Spillet består af kugler der er tungere i den side. Herved vil en bowl/kugle under sit løb kurve mod den tunge side og således kunne ramme Jack, uden at røre centerblokken, en tværstillet forhindring midt på banen.

Det spilles af 2 hold med 1 til 4 deltagere på hvert hold. Spillere har samme antal kugler.

Når alle bowls er i ro ved målområdet opgøres point – det hold som har bowl nærmest Jack får point. 

Spil bowls i en forening

Vil du blive lidt skarpere på reglerne og forbedre din teknik? Foreningen Petanque Bowls Vejen træner ugentligt indendørs i Sportscenter Danmark.

Petanque og andre udeaktiviteter

Er du til præcisionsspil som petanque måske også noget for dig. Vores udendørs petanquebaner ligger hyggeligt. Udstyr kan lånes i Sportsbooking.

Firmaarrangementer

Prøv bowls til jeres næste firmaarrangement – et spil alle medarbejdere kan deltage i uden sved på panden. Vi hjælper gerne med en instruktør.

booking

Ophold med fart på

Et ophold i Sportscenter Danmark byder på masser af aktivitet! Så husk pak sportstasken med både sportstøj og badeshorts for efter en aktiv dag er et besøg i spaområdet et must.

Kom det antal dage der passer i kalenderen. Vi glæder os til at byde velkommen!

Aktiviteter for alle aldre

Benyt alle vores aktiviteter under jeres ophold. Vi tilbyder træning med nyeste udstyr i vores træningscenter, holdtræning, padel, tennis, svømmehal, spaområde og meget andet!

Bo og spis godt

I har mulighed for at vælge forskellige typer af overnatning på Sportshotel Vejen og i Sportsby Vejen. Vores dygtige kokke sørger for den rigtige menu til jeres behov i samarbejde med jer.

Scroll to Top
Få seneste nyt fra Sportscenter Danmark