Træn i dag ·
I vores fitnesscentre og Powerboksen tilbyder vi træningsmuligheder for alle
Spil Padel ·
Book en bane allerede i dag
Slap af ·
Nyd de mange faciliteter i spaområdet og forkæl dig selv
Kultur ·
Køb billetter til din næste kulturoplevelse allerede i dag
Fest ·
Hold din næste fest hos os og skab uforglemmelige øjeblikke
Ophold ·
Brug for en ferie eller en getaway
Træn i dag ·
I vores fitnesscentre og Powerboksen tilbyder vi træningsmuligheder for alle
Spil Padel ·
Book en bane allerede i dag
Slap af ·
Nyd de mange faciliteter i spaområdet og forkæl dig selv
Kultur ·
Køb billetter til din næste kulturoplevelse allerede i dag
Fest ·
Hold din næste fest hos os og skab uforglemmelige øjeblikke
Ophold ·
Brug for en ferie eller en getaway
Træn i dag ·
I vores fitnesscentre og Powerboksen tilbyder vi træningsmuligheder for alle
Spil Padel ·
Book en bane allerede i dag
Slap af ·
Nyd de mange faciliteter i spaområdet og forkæl dig selv
Kultur ·
Køb billetter til din næste kulturoplevelse allerede i dag
Fest ·
Hold din næste fest hos os og skab uforglemmelige øjeblikke
Ophold ·
Brug for en ferie eller en getaway

Aktiviteter

Træd ind i Sportscenter Danmark, hvor hver kvadratmeter emmer af energi og aktivitet. Uanset om du er til konditionstræning, boldspil, vandaktiviteter eller styrketræning har Sportscenter Danmark det hele.  

Swipe til siden for at se flere muligheder
Atletikstadion

Atletik

Prøv Sportscenter Danmarks flotte udendørs løbeanlæg med plads til at udøve en række løbe-, spring- og kastediscipliner.

Badminton

Kræver booking

Book en bane online. Har du ikke udstyr kan dette leje eller købes i Sportsbooking ved Vejen Idrætscenters hovedindgang.

Basketball

Kræver booking

I vores haller er der masser af muligheder for en god basketoplevelse. I hal 1 tilbyder vi også storskærm med scoreboard og diverse tidtagning til afvikling af kampe.

Beachvolley

På vores udendørs areal kan der spille beachvolley og strandhåndbold. Lån en bold i Sportsbooking.

Billard

Billardborde findes i Spillezonen i kælderniveau på Sportshotel Vejen.

Bordtennis

Dyk ned i verden af bordtennis, hvor små bolden bliver til en kraftfuld kilde til sjov og konkurrence. I Sportscenter Danmark er der borde til rådighed i Vejen Idrætscenter og på Sportshotel Vejen. Lån et bat i Sportsbooking og du er i gang.

Bowls

Kræver booking

Bowls spilles indendøre i en af vores haller eller sale. Her bliver der lagt tæpper ud, hvilket fungerer som underlaget til banen. Spillet består af kugler der er tungere i den side. Det gælder om at få sin kugle tættest på en lille kugle kaldet en “Jack”.

Cirkeltræning

Vi tilbyder cirkeltræning i “Ny i fitness” samt i træningscentret i Vejen Idrætscenter. I cirkeltræning skifter fra en maskine til en anden. Indstilling af maskiner, intensitet og belastningsprofil sker helt automatisk og er tilpasset dig. Kræver medlemskab og programlægning.

Dart

På Sportshotel Vejen har vi indrettet en Spillezone med dart, billard og andre spil. Fri adgang for overnattende gæster.

eSport

Kræver booking

I samarbejde med Vejen eSport tilbydes eSport. Foreningen afholder ugentlige træninger. Lokalet kan lejes til teambuildingevents og firmaarrangementer. 2 gange årligt afholdes Vejen LAN i hal 3 og 4.

Fodbold

Kræver booking

Vi tilbyder fodbold på både græs, kunstgræs og halgulv. Vores baner er velplejede og de større baner med lysanlæg. Mulighed for forskellige opstregninger på græsbanerne.

Fodpleje

Vejen Fodpleje tilbyder kvalitetsbehandlinger ved lægeeksamineret fodplejer Susanne i lokalerne hos Ny I Fitness. Med fokus på præcis og individuel pleje kan du booke din tid til professionel fodbehandling.

Fysioterapi

Fysio Danmark Vejen tilbyder fysioterapeutiske aftaler, hvor behandlingen finder sted i Vejen Idrætscenter. Book din tid til fysioterapi og få professionel behandling i topklassefaciliteter.

Gadefodbold

På Vejen Idrætscenters finder du Ombold-banen. Fodboldbanen er klar til gadefodbold. Lån en bold i Sportsbooking.

Hoppepude

Hoppepude for familiens yngste garanterer smil og latter. Sportscenter Danmark tilbyder en hoppepude til fri afbenyttelse ved Sportscaféens terrasse.

Jabii

Kræver gruppebooking

Med JABII® kan du aktivere hele din familie på en sjov måde. Du får sikker og sjov underholdning, der forener fysisk aktivitet med gaming – Masser af adrenalin, men ingen blå mærker.

Jels søerne og søbad

Prøv et dyb i vandet ved det flotte søbad – et af de smukkeste steder at tage en dukkert. Her findes også en god legeplads til familiens mindste. Det er tilladt at sætte egen kano eller kajak i vandet ved Jels Nedersø og Jels Midtsø. Mulighed for bad og omklædning.

Klatrevæg springhal

Kræver gruppebooking

Klatrevæggen er en sjov aktivitet for alle aldre. God aktivitet til teambuilding, lejrskoler, træningslejre mm. Klatrevæggen kan kun benyttes med uddannet instruktør.

Klatrevæg svømmehal

Hvem kan klatre højest? I svømmehallen kan du prøve den sjove klatrevæg. Du finder den ved springbassinet. Tør du prøve?

Klebæk Høje

Klebæk Høje består af to kuplede gravhøje fra bronzealderen, en 45 m lang skibssætning og en runesten fra vikingetiden. På tværs af monumentet løber et vognkørselsspor fra middelalderen, der repræsenterer en lille del af den gamle Hærvej.

Kongeåen

Kongeåen er et yndet udflugtsmål for gå- og kanoture og fiskeri. Åen udspringer øst for Vejen og løber mod vest til Vadehavet. Den afmærkede gårute kaldes Kongeåstien. Prøv f.eks. den hyggelige gåtur på 4,1 km fra Frihedsbroen til Knagemøllen.

Kostvejledning

Maria, med baggrund i folkesundhedsvidenskab og ekspertise som kostvejleder med fokus på vægttab og sportsernæring, er klar til at guide dig mod dine sundhedsmål. Hendes ekspertise sikrer skræddersyede råd og en vejledning, der passer præcist til dine behov og mål.

Legeplads

På den grønne plads finder I et hyggeligt legeområde for familiens yngste. Her er også mulighed for fodbold, floorball mm på den lille udendørs bane.

Løb

Fra Vejen Idrætscenter findes løberuter af forskellige distancer omkring Vejen. Prøv f.eks. Hjertestien på 3,5 km, der går igennem den smukke Præsteskov. Er du til en længere løbetur findes en 16 kilometer rute, hvor du snuser til historien i og syd for Vejen.

Minifodbold

Udendørs finder du flere forskellige muligheder for fodbold. Vores minifodboldbaner er tilgængelige året rundt. Lån en bold i Sportsbooking og sæt spillet i gang.

Museet Sønderskov

Museet Sønderskov er Vejen Kommunes egnsmuseum. Besøg den fredede hovedbygning til herregården Sønderskov. Bygningen er fra 1620, men har en historie helt tilbage til middelalderen. Der er mulighed for gå en tur i den smukke have.

Padel

Vi tilbyder padel i padelcentret – hal 6. 4 indendørs dobbeltbaner, 1 udendørs dobbeltbane, samt 1 indendørs singlebane.

Petanque

Petanque er et hyggeligt spil for alle aldre. Vores baner ligger naturskønt ved atletikstadion. Lån udstyr i Sportsbooking og nyd hinandens selskab.

Pickleball

Kræver booking

Pickleball spilles på en mindre bane med paddles og en perforeret plastikbold. Pickleball byder på en blanding af tennis og bordtennis. Det er let at lære, hvilket gør det til en perfekt aktivitet for alle aldre og færdighedsniveauer.

Poul la Cour museet

Museet befinder sig i de bygninger, hvor Poul la Cour for godt 120 år siden gjorde sin epokegørende forskning i vind og brint. Forskningen blev afgørende for, at Danmark blev førende på verdensplan inden for vindteknologi. Obs på begrænset åbningstid.

Rundbold

Vi udlåner bat og bold til rundbold i Sportsbooking. I er velkomne til at spille på vores grønne områder.

Saunagus

Kræver booking

Under en saunagus får dampene luften til at føles varmere,  når vores gusmester drypper vand tilsat æteriske olier på den varme saunaovn. Prøv den afslappende oplevelse i wellnessområdet.

Skaterbane

Skaterbanen er let at finde på Vejen Idrætscenters P-plads. Stedet er ikke bare et sted at rulle, det er et kreativt rum, hvor skatere udtrykker deres stil, deler tricks og udfordrer hinanden. Så spænd hjelmen, find dit skateboard, og mød andre på vores skaterbane, hvor adrenalinen og friheden er i højsædet!

Skibelund Krat

Besøg smukke og historiske Skibelund Krat, der spillede en markant rolle omkring Genforeningen. Her finder du en monumentpark med 22 mindesten – alle med QR kode for historien bag. Vil du være aktiv findes gangstier samt en udfordrende mountainbikerute.

Skumtennis

Kræver booking

I hal 3 + 4 kan du booke bane til en dyst i skumtennis. Ketcher og bolde kan lejes i Sportsbooking.

Slappuk

Kræver gruppebooking

Slappuk er et interaktivt lege- og træningsredskab, som med lyd og lys reagerer på dine berøringer og bevægelser. Slappuk forener leg og læring med bevægelse og kan både bruges til undervisning, til træning, til firmaarrangement eller fødselsdagen.

Spaområde

I vores spaområde finder du et væld af varme saunaer og forskellige bade. Her finder du også holdtræning som aquafitness og hotyoga.

Sportsvæg

Hvem er hurtigst? Sæt gang i sportsvæggen og dyst med vennerne. Væggen er gratis at prøve.

Springhal

Springhallen har offentlig åbningstid i weekenderne og skolernes ferier. Springhallen kan bookes i forbindelse med børnefødselsdage, sjov for lejrskoler og træningslejre og andre gæster i huset. Hallen må altid kun benyttes ved opsyn.

Squash

Kræver booking

Squash er en en indendørs ketschersport. Vi har en bane, placeret ved vores træningscenter. Book banen via holdbooking, eller henvend jer i Sportsbooking ved hovedindgangen.

Stigegolf

Udstyr til et sjovt spil stigegolf kan lånes i Sportsbooking. Den grønne plads er klar til jeres aktivitet året rundt.

Streetbasket

Vi har 2 streetbasketbaner placeret i udendørsområdet ved padelcentret – hal 6.

Svømmehal

I vores lækre svømmehal finder du børnebassin med rutchebane og eventsbrusere, 25 meter bassin med startskamler, springbassin med vipper og klatrevæg. Prøv også den varme sauna, hvorfra du kan holde øje med børnene.

Tennis

Kræver booking

Spil tennis på en af vores 4 udendørs tennisbaner. Vi råder over to baner med grus, og to baner med kunstgræs. Book jeres bane online. Udstyr kan lejes i Sportsbooking.

Trampoliner

Sportscenter Danmark tilbyder 2 trampoliner til fri afbenyttelse ved Sportscaféens terrasse.

Troldeparken i Vejen Anlæg

Troldeparken er en legepark med dyr – geder, ændre og rådyr beliggende i Vejen Anlæg. Her finder du også stensamlingen “De syngende sten” . Skoven i Vejen Anlæg byder på kortere gåture. Fra parken er der kun ca. 500 meter til Vejen centrum.

Vejen Kunstmuseum

Oplev billedhuggeren Niels Hansen Jacobsens skulpturer og keramiske arbejder, verdens største museumssamling af Pippi-tegneren Ingrid Vang Nymans kunst, børneområdet med Pippi Langstrømpes hus, særudstillinger mm.

 

Scroll to Top
Få seneste nyt fra Sportscenter Danmark