29. februar kl. 8.00-14.00
Svømmerhallen er optaget til Dansk Skoleidræt
29. februar kl. 8.00-14.00
Svømmerhallen er optaget til Dansk Skoleidræt
29. februar kl. 8.00-14.00
Svømmerhallen er optaget til Dansk Skoleidræt
Løb og sprint, spring, kast og stød, hop

Atletikstadion

Velkommen til vores moderne atletikstadion, hvor sport og præstation mødes i en hyggelig atmosfære. Sportscenter Danmarks atletikstadion er det ideelle sted for atletikbegivenheder, træningslejre og konkurrencer. Vi er stolte af at tilbyde enestående faciliteter, der opfylder behovene for både amatør- og professionelle atleter.

Vi tilbyder fleksible muligheder for at imødekomme dine specifikke krav. Uanset om det er et skolearrangement, en regional konkurrence eller et internationalt mesterskab, kan vi tilpasse vores faciliteter for at imødekomme dine behov.

 

 

 

BOOKING

Vil du besøge os?

Vores dedikerede personale er klar til at hjælpe dig med at skræddersy din oplevelse og sikre, at dit arrangement bliver en succes.

Udlev dine atletiske drømme og skab mindeværdige øjeblikke på vores atletikstadion.

Vejen Atletikforening

Vil du prøve atletik med træner og konkurrence kan du kontakte den lokale forening Vejen Atletikforening & Løbemotion. Foreningen er for udøvere på alle niveauer.

Løb på Atletikstadion

Når der ikke er arrangementer er du velkommen til at benytte løbebanen. Der findes kontakt til at tænde lys. Vil du hellere løbe en rute udenfor banen findes forskellige løbestier.

Age is no barrier. It's a limitation you put on your mind.

Gå ikke glip af noget

Nyheder fra Sportscenter Danmark

Hold dig opdateret og vær blandt de føste til at modtage spændende nyheder. Følg med i hvad der sker i Sportscenter Danmark, forskellige aktiviteter, tilbud, events og andre spændende arrangementer.

Scroll to Top
Få seneste nyt fra Sportscenter Danmark