29. februar kl. 8.00-14.00
Svømmerhallen er optaget til Dansk Skoleidræt
29. februar kl. 8.00-14.00
Svømmerhallen er optaget til Dansk Skoleidræt
29. februar kl. 8.00-14.00
Svømmerhallen er optaget til Dansk Skoleidræt
udeområdernes mødested

Den grønne plads

Området er åbent for alle 24/7.

På Den grønne plads finder du en minifodboldbane med kunstgræs, og 2 små mål omkranset af en lav bande. Du kan låne en bold og hockeyudstyr i Sportsbooking, starte legen, og brænde noget energi af. 

Den grønne plads indeholder også en legeplads for familiens yngste med karrusel, vippedyr, legehus og miniklatrevæg.

Området bruges også som mødested for skoleklasser, lejrskoler, til teambuilding og andre erhvervsrettede formål.

events på den grønne plads

Firmaarrangement

Vores firmaarrangementer er ikke kun møder; de er oplevelser, der styrker samarbejdet og skaber mindeværdige øjeblikke. Fra teambuildingaktiviteter, der fremmer samhørighed, til inspirerende workshops og festlige begivenheder, er vores firmaarrangementer skræddersyet til at bringe professionelle sammen i en afslappet og festlig atmosfære.

Uanset om det er strategiplanlægning eller en afsluttende fest, skaber vores arrangementer en perfekt balance mellem forretning og glæde. Så lad os sammen skabe et firmaarrangement, der ikke kun styrker forbindelserne, men også sætter smil på alles ansigter!

Legeplads

Legen kan begynde på Den grønne plads. Her kan familiens yngste hygge sig med en rutche- og klatretur, tur i karussellen – måske med mor og far. Hvis de tør!

Boldspil

Dyk ned i verdenen af boldspil, hvor hvert dribling, pasning og mål skaber et væld af spænding og glæde. Spil med vennerne eller brug boldvæggen til at øve.

Gå ikke glip af noget

Nyheder fra Sportscenter Danmark

Hold dig opdateret og vær blandt de føste til at modtage spændende nyheder. Følg med i hvad der sker i Sportscenter Danmark, forskellige aktiviteter, tilbud, events og andre spændende arrangementer.

Scroll to Top
Få seneste nyt fra Sportscenter Danmark