29. februar kl. 8.00-14.00
Svømmerhallen er optaget til Dansk Skoleidræt
29. februar kl. 8.00-14.00
Svømmerhallen er optaget til Dansk Skoleidræt
29. februar kl. 8.00-14.00
Svømmerhallen er optaget til Dansk Skoleidræt

Events og kultur

Opdag kommende kulturelle begivenheder og spændende events og sikre dig dine billetter til comedy, musik, teater, sport og mere hos Sportscenter Danmark!

sauna-par
Flere datoer

Trænger du, og en du holder af til en velfortjent pause fra hverdagen? Så er Sportscenter Danmark det ideelle sted for jer at slippe bekymringerne og genoplade batterierne.

Flere datoer

Vores saunagus er skræddersyet til at imødekomme forskellige præferencer og interesser. Gusmesteren sørger for en skøn oplevelse med varme, damp og forskellige dufte.

24. februar 2024
Arrangør: Sjov Lørdag i Vejen

Sjov Lørdag er et tilbud til dig der går i 4.-9. klasse. Tag vennerne med og få en fantatisk sjov og aktiv aften med svømmehal, springhal, eSport, boldspil, disko og meget andet!

27. februar 2024
Arrangør: Vejen Teaterforening

I teaterkoncerten “Se Venedig og dø” kan du se frem til at høre en række af de største og mest elskede danske hits fra slutningen af 70´erne fra Gasolin, Shu-Bi-Dua, Sebastian, C.V. Jørgensen, Rugsted & Kreutzfeldt m.fl.

9. marts 2024
Arrangør: Vejen Basketball Klub

Linda P er tilbage, som du kender hende! Dét er jokes, dét er ren stand-up, dét er som sædvanligt en tand for meget. Mød Linda P i sin hidtil bedste form i ‘Slutty Mary’!

9. marts 2024
Arrangør: DGI

Glæd dig til flotte rytmiske opvisninger, imponerende springeserier, efterskolernes seje og spændende indslag, farverige dragter, de første vejrmøller og de rutinerede vimpler.

20. april 2024
Arrangør: Vejen Garden

Vejen Gardens 70 års Jubilæumskoncert byder på musik fra film og musicals fra de seneste 70 år, sammen med den fantastiske musical-sangerinde, Mona Britt Nykjær.

7. maj 2024
Arrangør: Vejen Teaterforening

Forestillingen “Jytte fra marketing er desværre gået for i dag” er et poetisk og musikalsk komedieshow om det uperfekte menneske og sætter spot på det moderne arbejdsliv.

16. maj 2024
Arrangør: Vejen Basketball Klub

Der er gået over to år siden Warbergs seneste show, og hold nu fast, der er sket meget! Pandemien er ovre, Europa er i krig og Thomas har fået konstateret forhøjet kolesteroltal!

25. september 2024
Arrangør: Vejen Basketball Klub

Glæd dig til at møde forfatteren bag bogen Vi havde en fest på arbejdet, men så kom Preben… Sådan undgår du, at blive følelsesforurenet på jobbet.

8. oktober 2024
Arrangør: Lasse Helvig

Musikalsk Fortælling om Kim Larsen der tager dig på en rørende rejse gennem anekdoter, livsperspektiver og ikke mindst fantastiske sange fra “Midt om natten”, som understøtter universet og stemningen fra filmen.

19. oktober 2024
Arrangør: LiveOplev

Tag på magisk eventyr! Perfekt for Små Stjerner på 1-5 År! Showet varer 30 minutter, efterfulgt af 30 minutters Meet´n Greet, hvor børnene kan få et nærmere kig på deres nye bedste pindsvinven, Børste!

26. oktober 2024
Arrangør: Vejen Basketball Klub

I dette nye one-woman show vil publikum opleve de voksnes verden igennem det uskyldige barnesind, som er Pelles. For ingen er nemlig fredet, når Pelle går ombord på et cruiseskib i Middelhavet.

5. november 2024
Arrangør: HI, IKF, IdrætsPlatformen og Sportscenter Danmark

Årets vigtigste mødested med fokus på fremtidens idrætsmiljøer afholdes i Vejen Idrætscenter med konference den 5.-6. november og messe den 7. november 2024.

12. november 2024
Arrangør: LiveOplev

The Wild Murphys skaber en uforglemmelig oplevelse med gode historier og imponerende instrumentale præstationer. Showet har begejstret publikum og anmeldere og for 4. år i træk på turné i Europa.

14. november 2024
Arrangør: LiveOplev

The Elvis Christmas Show er den ultimative fejring af Elvis Presleys talent. Showet rammer essensen og viser, hvorfor han var en af de mest indflydelsesrige musikere nogensinde.

20. november 2024
Arrangør: MOD TIL

Foredraget starter den 17. maj 2013, hvor Daniel bliver kidnappet af Islamisk stat. Og slutter først 9 år senere, på vej ud af et gråt lokale hos FBI, hvor Daniel lige har sidder overfor sit værste mareridt i fire timer.

23. november 2024
Arrangør: LiveOplev

Vær klar til FAUSTIX, HAMPENBERG og ITALOBROTHERS! Lyden af bas og pulserende rytmer vil fylde luften, når tre af de mest ikoniske navne inden for elektronisk musik forener kræfterne.

30. november 2024
Arrangør: LiveOplev

The Runrig Experience – Træk i dine dansesko, og gør dig klar til en keltisk eksplosion, når BEAT THE DRUM indtager scenen som en hyldest til det legendariske skotske rock-band Runrig.

13. december 2024
Arrangør: LiveOplev

Shu-Bi-Dua-fans, gør jer klar til en uforglemmelig aften med Shubberne, Danmarks bedste Shu-Bi-Dua-orkester! Dette er ikke bare en koncert; det er en hyldest til det legendariske band og de største hits!

30. januar 2025
Arrangør: MOD TIL

Kom og vær med når Steffen Jensen giver os indblik i livet som korrespondent i Mellemøsten. Et foredrag om hvordan det er at dække krige og konflikter samt hvilke konsekvenser det har haft.

31. januar 2025
Arrangør: LiveOplev

En uforglemmelig koncertoplevelse, med en blanding af de største hits fra Wham samt Georges enorme solo repertoire, tages publikum på en rejse gennem George Michaels musikalske karriere.

5. februar 2025
Arrangør: LiveOplev

Publikum kan forvente en uovertruffen feststemning, når det bedste Maroon 5 tribute band kommer til Danmark i 2025!”Let’S Party Like Maroon 5″ bringer den autentiske stemning fra Maroon 5’s største hits til livs.

7. februar 2025
Arrangør: LiveOplev

Træd ind i ABBA’s fortryllende verden og lad musikken tage dig med på en uforglemmelig rejse gennem pophistorien. For alle, der elsker ABBA, er denne begivenhed et must.

20. februar 2025
Arrangør: LiveOplev

Beatles Revival vil fortrylle publikum med deres autentiske gengivelse af Beatles’ legendariske hits. Fra de ikoniske “Yesterday” og “Let It Be” til de energifyldte “Twist and Shout” og “A Hard Day’s Night,”.

6. marts 2025
Arrangør: LiveOplev

Med et fantastisk hold af musikere leveres en to timers spektakulær oplevelse med klassisk countrymusik på en fantastisk iscenesat scene med vilde vest-temaer.

19. marts 2025
Arrangør: LiveOplev

Gør dig klar til en vild aften med smukke, atletiske og utrolige mænd – der med dans og erotisk mande-strip, kombineret med alle de bedste R’n’B hits fra 90’erne og 00’erne, vil give en “mindeværdig” aften!

20. marts 2025
Arrangør: LiveOplev

Tribute To TOTO er ikke bare en koncert; det er en hyldest til et af verdens mest elskede rockbands. Musikhistoriens mest ikoniske øjeblikke bliver vækket til live, når “Tribute To TOTO” tager scenen.

Bliv lidt længere

Overnatning

Lad os være værter for en skøn overnatning, et afslappende ophold eller en fantastisk ferie.

Mad og drikke

Vi tilbyder god og varieret forplejning i vores Sportscafé og Sportskiosk, både til den lille og store sult.

Dagsbilletter

Med dagsbilletter kan du få adgang til mange forskelle faciliteter, områder og spændende aktiviteter.

Sportspas

Med Sportspas til Sportscenter Danmark får du fri adgang til masser af sport, træning og aktiviteter.

Gå ikke glip af noget

Nyheder fra Sportscenter Danmark

Hold dig opdateret og vær blandt de føste til at modtage spændende nyheder. Følg med i hvad der sker i Sportscenter Danmark, forskellige aktiviteter, tilbud, events og andre spændende arrangementer. 

Scroll to Top
Få seneste nyt fra Sportscenter Danmark